Graafisen suunnittelun asiantuntija – luo visuaalisesti vaikuttavaa brändiä

Graafisen suunnittelun palvelut upealla lopputuloksella!

Tervetuloa tutustumaan laajaan graafisen suunnittelun palvelutarjontaani. Minulta saat korkealaatuiset ja silmää miellyttävät ratkaisut kaikkiin graafisiin tarpeisiisi – olipa kyseessä yrityksesi esitteet, kiehtovat flyerit, messumateriaalit, huomiota herättävät roll-upit, tehokkaat ulkomainokset, näyttävät kyltit tai innovatiiviset lehtimainokset.

Palvelut, jotka erottavat sinut kilpailijoistasi

  • Esitteet ja flyerit: Luo unohtumaton ensivaikutelma tyylikkäillä ja informatiivisilla esitteillä ja flyereillä, jotka kertovat brändisi tarinan ja viestittävät arvoistasi.
  • Messumateriaalit ja roll-upit: Vahvista messuosastosi vetovoimaa visuaalisesti puhuttelevilla materiaaleilla, jotka houkuttelevat yleisön huomion ja tekevät brändistäsi muistettavan.
  • Ulkomainokset ja kyltit: Kasvata näkyvyyttäsi tehokkailla ulkomainoksilla ja kylteillä, jotka kiinnittävät ohikulkijoiden huomion ja välittävät viestisi kirkkaasti ja selkeästi.
  • Lehtimainokset: Tavoita laajempi yleisö luovilla ja huomiota herättävillä lehtimainoksilla, jotka kertovat tarinasi ja houkuttelevat asiakkaita.

Lisäpalvelut, joilla tuot lisäarvoa

  • Kuvitukset ja uniikit ikonit: Anna materiaaleillesi persoonallinen kosketus räätälöidyillä kuvituksilla ja ikoneilla, jotka tekevät brändistäsi ainutlaatuisen ja tunnistettavan.
  • Infograafit: Selkeytä monimutkaisia tietoja visuaalisesti houkuttelevilla ja helposti ymmärrettävillä infograafeilla, jotka tehostavat viestintääsi ja parantavat asiakaskokemusta.

Miksi valita minut?

Olen kokenut graafinen suunnittelija, joka ymmärtää, miten visuaalinen ilme vaikuttaa brändiin ja asiakaskokemukseen. Käytän uusimpia suunnittelutyökaluja ja -tekniikoita luodakseni materiaaleja, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös kommunikoivat tehokkaasti ja edistävät liiketoimintaasi.

  • Asiakaskeskeinen lähestymistapa: Kuuntelen tarkasti toiveitasi ja tarpeitasi, varmistaen, että jokainen projekti heijastaa täysin brändisi ydinarvoja ja viestintätavoitteita.
  • Innovatiivisuus ja luovuus: Pyrin jatkuvasti löytämään uusia ja luovia tapoja tuoda brändisi tarina eloon, tarjoten ainutlaatuisia ja mieleenpainuvia visuaalisia kokemuksia.
  • Ammattimainen viestintä ja luotettavuus: Pidän sinut ajan tasalla projektin etenemisestä ja takaan, että lopputulokset toimitetaan ajallaan ja korkealaatuisina.

Erotu visuaalisella ilmeelläsi

Oletko valmis erottumaan joukosta ja herättämään huomion visuaalisesti vaikuttavalla brändi-ilmeellä? Ota yhteyttä tänään ja aloitetaan matka kohti upeita ja tuloksellisia graafisia ratkaisuja!

Saavutettavat esitteet

Myös erilaiset interaktiiviset pdf:t tai saavutettavat esitteet onnistuvat näppärästi!

Portfolio

Vuosien varrella minulla on ollut ilo olla mukana monenlaisissa projekteissa sekä toimia yhdessä eri toimijoiden kanssa.

Palvelut

Visuaalinen suunnittelu

Art direction, visuaaliset ilmeet, logot, brändioppaat, käyttöliittymäsuunnittelu. Suunnittelen isommat ja pienemmät ilmeuudistukset.

WordPress-sivut

Hyvin suunniteltu ja toteutettu WordPress-sivusto kannattaa aina. Linkin takana ajatuksia siitä, miksi sivustoprojektin toteuttaja kannattaa valita tarkkaan.

Graafinen suunnittelu

Esitteet, flyerit, messumateriaalit, käyntikortit. Kerro, mitä tarvitset, niin toteutetaan se. Tai voidaan yhdessä miettiä, mitä tarvitset yrityksesi viestintää varten.

Ota yhteyttä

Kerro projektistasi tai yhteistyöehdotuksestasi.
Katsotaan, mitä saamme yhdessä aikaiseksi!

Hanna Lindewall
p. 044 576 2719
hanna@wadelma.fi

LinkedIn

Wadelma 2419974-7