Kategoriat
Graafinen suunnittelu Verkkosivuston suunnittelu WordPress

Puunto verkkosivuston suunnittelu ja toteutus

Sain yhteydenoton syksyllä 2021, jonka toiveena oli Puunto.fi -sivuston uudistaminen ja ilmeen raikastus. Vanha sivusto oli toteutettu WordPressilla valmiiseen teemaan ja sen hallinta ja muokattavuus oli hankalaa.

Lähdin liikkeelle kartoittamalla asiakkaan tarpeet, sekä tekemällä rakenne- ja layout-suunnitelmat. Ensimmäisten suunnitelmien jälkeen asiakas aloitti sivuston tekstien kirjoittamisen antamieni hakukoneystävällisten ohjeiden avulla ja päivitti samalla palvelut vastaamaan paremmin nykyistä tarjontaansa. Tällä välin aloitin sivuston toteutusta, jonka jälkeen asiakas pääsi käyttökoulutuksen ja kirjallisten ohjeiden jälkeen lisäämään itse sisältöä sivustolle.

Sivusto julkaistiin huhtikuussa 2022 ja se on toiminut hyvin. Sivuston käyttäjämäärät ovat kasvaneet huomattavasti ja se on myös tuottanut yhteydenottoja.

Tutustu sivustoon https://puunto.fi

Hanna toteutti sivustoni uudistusprojektin keväällä 2022. Heti alusta alkaen Hannalla oli selkeä suunnitelma aikataulutuksineen projektille, ja sen mukaan etenimme. Minun ei tarvinnut huolehtia miten asiat sujuvat, vaan saatoin luottavaisin mielin keskittyä omaan osuuteeni, eli sisällön tuottamiseen. Oli todella hienoa saada Hannalta myös koulutusta sivuston ylläpitoon sekä vinkkejä hakukoneystävällisen tekstin kehittämiseen. Hanna teki sen mitä lupasi ja kaikki sujui sopimassamme aikataulussa.

Petra Bedda
Puunto Oy
CEO