Visuaalinen ilme viestii toiminnasta, arvoista ja tavoitteista

Kerro yrityksesi tarina visuaalisen ilmeen avulla

Visuaalinen ilme on muutakin kuin logo, se sisältää mm. määritykset yrityksen visuaalisesta viestinnästä, käytettävistä kirjasimista (fonteista), värimääritykset sekä kuvamaailmasta ja muista graafisista elementeistä, jotka on koottu yhteen siistiin ja selkeään graafiseen ohjeistoon. Tähän voidaan sisällyttää myös käyntikortit, lomakkeet, kirjekuoret sekä muut yrityksen viestinnän tärkeät materiaalit.

Olen vuosien varrella toteuttanut visuaalisia ilmeitä mm. SyömishäiriöliitolleCitymuutoille, A-klinikkasäätiölle sekä useille muille pienemmille toimijoille!

Tutustu visuaalisen suunnittelun portfolioon.

Palvelut

Visuaalinen suunnittelu

Art direction, visuaaliset ilmeet, logot, brändioppaat, käyttöliittymäsuunnittelu. Suunnittelen isommat ja pienemmät ilmeuudistukset.

WordPress-sivut

Hyvin suunniteltu ja toteutettu WordPress-sivusto kannattaa aina. Linkin takana ajatuksia siitä, miksi sivustoprojektin toteuttaja kannattaa valita tarkkaan.

Graafinen suunnittelu

Esitteet, flyerit, messumateriaalit, käyntikortit. Kerro, mitä tarvitset, niin toteutetaan se. Tai voidaan yhdessä miettiä, mitä tarvitset yrityksesi viestintää varten.

Ota yhteyttä

Kerro projektistasi tai yhteistyöehdotuksestasi.
Katsotaan, mitä saamme yhdessä aikaiseksi!

Hanna Lindewall
p. 044 576 2719
hanna@wadelma.fi

LinkedIn

Wadelma 2419974-7