Visuaalinen ilme, joka kertoo tarinasi

Kerro yrityksesi tarina visuaalisen ilmeen avulla

Yrityksesi visuaalinen ilme on kuin tarina itsessään. Se välittää viestin toiminnastasi, arvoistasi ja tavoitteistasi selkeästi ja voimakkaasti.

Kokemus ja luovuus: Olen vuosien aikana rakentanut visuaalisia ilmeitä useille yrityksille ja organisaatioille, mukaan lukien Syömishäiriöliitto, Citymuutot ja A-klinikkasäätiö. Kokemukseni takaa, että saat visuaalisen ilmeen, joka erottuu ja jää mieleen.

Laaja palveluvalikoima: Visuaalinen ilme ei rajoitu pelkästään logoon. Kattaa kaiken yrityksesi visuaalisen viestinnän, mukaan lukien käyntikortit, lomakkeet, kirjekuoret ja muut tärkeät materiaalit. Hoidan kaiken puolestasi.

Yksilöllinen lähestymistapa: Jokainen yritys on ainutlaatuinen, ja niin on myös visuaalisen ilmeen suunnitteluprosessini. Rakennan ilmeesi tarinasi ja tavoitteidesi ympärille.

Miten aloittaa?

Kun olet valmis kertomaan tarinasi visuaalisen ilmeesi kautta, olen täällä auttamassa. Ota yhteyttä ja anna minun auttaa sinua luomaan visuaalinen ilme, joka kertoo tarinasi voimakkaasti ja vaikuttavasti.

Visuaalinen ilme on investointi, joka tekee vaikutuksen. Tutustu visuaalisen suunnitteluni portfolioon ja ota ensimmäinen askel kohti vahvempaa brändiä.

Tutustu visuaalisen suunnittelun portfolioon.

Palvelut

Visuaalinen suunnittelu

Art direction, visuaaliset ilmeet, logot, brändioppaat, käyttöliittymäsuunnittelu. Suunnittelen isommat ja pienemmät ilmeuudistukset.

WordPress-sivut

Hyvin suunniteltu ja toteutettu WordPress-sivusto kannattaa aina. Linkin takana ajatuksia siitä, miksi sivustoprojektin toteuttaja kannattaa valita tarkkaan.

Graafinen suunnittelu

Esitteet, flyerit, messumateriaalit, käyntikortit. Kerro, mitä tarvitset, niin toteutetaan se. Tai voidaan yhdessä miettiä, mitä tarvitset yrityksesi viestintää varten.

Ota yhteyttä

Kerro projektistasi tai yhteistyöehdotuksestasi.
Katsotaan, mitä saamme yhdessä aikaiseksi!

Hanna Lindewall
p. 044 576 2719
hanna@wadelma.fi

LinkedIn

Wadelma 2419974-7