WordPress-osaaja ja visuaalinen suunnittelija

Visuaalisen viestinnän suunnittelija ja WordPress-osaaja – yli 15 vuoden kokemuksella

Olen visuaalisen viestinnän suunnittelija ja WordPress-osaaja, jolle on kertynyt kokemusta erilaisista projekteista yli 15-vuoden ajalta. Koulutukseltani olen Medianomi AMK.

Olen huolellinen tekijä, joka haluaa tehdä työnsä aina tarkasti. Minulle on luontaista värien käyttö, selkeät linjat sekä kiintoisat kokonaisuudet. Koen tärkeäksi kuunnella asiakkaan toiveita ja näkemyksiä, jotka koostan edelleen toimivaksi kokonaisuudeksi. Olen ottanut itselleni myös ohjeeksi kuunnella omia tuntemuksiani suunnittelutyön aikana; tiedän tekeväni hyvää työtä, kun tunnen työhöni paloa. Olen aina ollut visuaalinen ihminen, ja kun katson elämääni taaksepäin, huomaan että nykyinen työni on sitä, mitä nuorempana ajattelin sen joku päivä olevan. Innostun uusista projekteista, vaihtelevuudesta sekä vapaudesta sovittaa työaikani.

Hallitsen erittäin hyvin Adoben ohjelmistot, WordPressin sekä HTML, CSS, LESS, SASS. Näiden lisäksi hallitsen myös PHP:n ja JavaScriptin alkeita. Kokemusta löytyy myös uutiskirjeiden suunnittelusta ja toteutuksesta (MailChimp) sekä erilaisten mainosmateriaalien taitoista ja suunnittelusta.

Jos arvostat hyvää ja mukavaa tekijää markkinointisi avuksi, kannattaa laittaa viestiä vaikkapa oheisen lomakkeen kautta tai kilauttaa puhelimella!

Ota yhteyttä

Kerro projektistasi tai yhteistyöehdotuksestasi.
Katsotaan, mitä saamme yhdessä aikaiseksi!

Hanna Lindewall
p. 044 576 2719
hanna@wadelma.fi

LinkedIn

Wadelma 2419974-7