Verkkosivut WordPressilla

WordPress-sivusto kannattaa suunnitella ja toteuttaa huolella – se maksaa itsensä takaisin

WordPress-sivusto kannattaa suunnitella huollella alusta lähtien käytettävyyden, ulkoasun ja hakukonenäkyvyyden kannalta.

Hyvin suunnitellussa ja toteutetussa WordPress-sivustossa on alusta lähtien mietitty asioita käyttöliittymän, visuaalisuuden ja hakukonenäkyvyyden näkökulmasta ja se on toteutettu juuri sinun palveluitasi ja yritystäsi varten.

Yleensä WordPress-sivustoprojektit etenevät seuraavalla tavalla

  1. Alkukartoitus ja aloituspalaveri, jossa käydään läpi tulevan verkkosivuston tarpeet ja palvelut
  2. Rakenne- ja layout-suunnitelmat palaverin pohjalta
  3. Kommentointikierrokset ja korjaukset suunnitelmiin
  4. Layout-suunitelmien mukaisen sivuston rakentaminen WordPress-alustalle
  5. Käyttökoulutus
  6. Sivuston julkaisu

Kun suunnittelet WordPress-sivustosi uudistamista, mieti seuraavia asioita etukäteen

  1. Mitkä ovat toiveesi ja tavoitteesi tulevan sivuston suhteen?
  2. Onko yrityksen ilme kunnossa, vai kannattaisiko tätä miettiä projektin ohessa?
  3. Pyydä muutama tarjous ja vertaile niitä keskenään. Vertaile valinnassa hintaa, lopputulosta sekä tarjoajan työnäytteitä
  4. Mikä on budjettisi?

Usein kuulee kysyttävän, mitä WordPress-sivut maksavat? Tähän ei ole selkeää vastausta, vaan hinta koostuu sivuston laajuudesta, laadusta sekä tekijästä. WordPress-sivusto voi maksaa muutamasta satasesta useisiin kymmeniin tuhansiin. WordPress-sivuston voi saada hyvinkin edullisesti valmiiseen sivupohjaan toteutettuna. Tätä kannattaa kuitenkin harkita, sillä se saattaa tehdä sivuston jatkokehityksestä ja hallinnasta vaikeaa. Sivun laadulla on myös suora vaikutus sivuston hakukonenäkyvyyteen.

Tämän jälkeen on vielä tärkeää, että seurataan, miten sivusto toimii ja tehdään tarvittaessa korjausliikkeitä sekä pidetään tekstit ja sisällöt ajan tasalla.

Tai pyydä tarjous sivustoprojektistasi oheisella lomakkeella!

Tutustu toteuttamiini verkkosivustoihin.

Parhaiten onnistunut nettisivuprojekti missä olen urani varrella ollut mukana. Rekryboosterin verkkosivujen uudistaminen oli erittäin onnistunut projekti myös aikataulullisesti. Tästä erityiskiitos Hannalle, jonka vahva osaaminen ja kokemus teki projektitiimin työstäkin helpon. Rekryboosterin uusi verkkosivusto on nyt visuaalisestikin aivan eri tasolla kuin aiemmin. Ja mikä parasta, sivut ovat erittäin käyttäjäystävälliset.

Heidi Salonen
Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat ASIA ry
viestintäpäällikkö

Palvelut

Visuaalinen suunnittelu

Art direction, visuaaliset ilmeet, logot, brändioppaat, käyttöliittymäsuunnittelu. Suunnittelen isommat ja pienemmät ilmeuudistukset.

WordPress-sivut

Hyvin suunniteltu ja toteutettu WordPress-sivusto kannattaa aina. Linkin takana ajatuksia siitä, miksi sivustoprojektin toteuttaja kannattaa valita tarkkaan.

Graafinen suunnittelu

Esitteet, flyerit, messumateriaalit, käyntikortit. Kerro, mitä tarvitset, niin toteutetaan se. Tai voidaan yhdessä miettiä, mitä tarvitset yrityksesi viestintää varten.

Ota yhteyttä

Kerro projektistasi tai yhteistyöehdotuksestasi.
Katsotaan, mitä saamme yhdessä aikaiseksi!

Hanna Lindewall
p. 044 576 2719
hanna@wadelma.fi

LinkedIn

Wadelma 2419974-7